Pogosti izdelki

 

Elektro-pnevmatski pozicioner ventila tip 3730-1

Elektro-pnevmatski pozicioner ventila tip 3730 je primeren za prigradnjo na pnevmatske pogone, zasučne pogone regulacijskih ventilov in pip. Enojno ali dvojno delujoč pozicioner z avto kalibracijo in samodejno adaptacijo na prirejeni ventil in regulacijski pogon.

Preberi več

Regulacijski ventil V2001 - Pnevmatski pogon, električni pogon - Večnamenski ventil SAMSON

Prehodni ventil tipa 3321 s pnevmatskim ali električnim pogonom je enostavnejša izvedba legendarnega 3241 high-tech ventila. Razlika pri izvedbi je v zožani ponudbi kvs vrednosti in raznolikosti ohišij, ki pa vseeno več kot zadostijo vsem zahtevam v strojegradnji in energetiki za kapljevinaste in plinaste medije ter aplikacijam z vodno paro.

V2001 je na voljo tudi v posebni izvedbi za termalna olja.

 

Preberi več

TROVIS 6493 Majhen in kompakten krmilnik za industrijo

Industrijski krmilnik, regulator tip TROVIS 6493. Krmilnik za vodenje enega procesnega kroga z možnostjo ročne nastavitve ali  nastavitve preko TROVIS VIEW programa za namen, konfiguracije in parametriranja ter protokoliranja za zagon krmilnika preko osebnega računalnika.

Preberi več

Regulator diferenčnega tlaka in omejevalnik volumskega pretoka tip 46-5 in 46-6

Ventil brez pomožne energije je uporaben za regulacijo diferenčnega tlaka in omejevanje volumskega pretoka v sistemih daljinskega ogrevanja z indirektnim priklopom, obsežnih cevnih sistemih in industrijskih aplikacijah. Regulator je sestavljen iz ventila, na katerem se nastavi pretok in pogon z membrano, ki regulira diferenčni tlak. Obstajata dve različici ventila, tip 46-6 (z nastavljivim diferenčnim tlakom na pogonu) in tip 46-5 (z fiksnim diferenčnim tlakom na pogonu).

Preberi več

Regulator volumskega pretoka in diferenčnega tlaka tip 46-7 in 47-5 ter tip 47-1 in 47-4

Regulator volumskega pretoka in diferenčnega tlaka v sistemih daljinskega ogrevanja in hlajenja kot tudi v industrijskih aplikacijah. Primeren za vodo in negorljive tekočine in pline, v posebnih primerih za olje. Primeren za vgradnjo v povratek primarja (tip 46-7 in 47-5) ali v dovod primarja (tip 47-1 in 47-4).

Preberi več

Kombinirani količinski in temperaturni regulator tip 2488 z električnim pogonom

Regulator brez pomožne energije za regulacijo temperature in volumskega pretoka v sistemih ogrevanja in hlajenja, kombiniran z elektomotornim pogonom. Posebno primeren za vgradnjo v toplotne postaje v sistemih daljinskega kot tudi biomasnega ogrevanja. Priporočljiva je vgradnja v povratek primarja. Regulatorji so nezahtevni za vzdrževanje. Primerni za vodo in druge kapljevite medije.

Preberi več

Regulacijski ventil za nizko temperaturno ogrevanje z regulatorjem ogrevanja v pogonu tip 3222N / 5757

Namensko izdelan regulator ogrevanja kombiniran z regulacijskim pogonom za namen t.i. "nizko-temperaturnega daljinskega, biomasnega ogrevanja (nahwaerme). Regulacijska tehnika za en grelni ali za en krog sanitarne vode je neposredno integrirana v ohišje regulacijskega pogona. Kombinirana regulacijska naprava je prav tako namenjena za stanovanjske toplotne podpostaje in/ali biomasne podpostaje.

Preberi več

Temperaturni regulator s hidravličnim krmiljenjem tip 43-8N in 43-8

Regulacija temperature v pretočnih sistemih za pripravo sanitarne vode, še posebno v majhnih sistemih daljinskega ogrevanja za eno- in dvodružinsko hišo. Hitroodzivni termostat regulira temperaturo vode na željeno temperaturo, medtem ko hidravlično krmiljenje zapre ventil takoj, ko se poraba vode zaključi. Tako imamo toplo vodo vedno na voljo in ne pride do pregrevanja prenosnika toplote in do odlaganja vodnega kamna. Ventili so tipsko preizkušeni po DIN 3440.

Preberi več

Termostatski ventil tip 43-2 N

Termostatski ventil je uporaben za sisteme daljinskega in kotlovskega ogrevanja, v toplotnih postajah in drugih domačih ter industrijskih aplikacijah. Ventil je zlasti primeren za hišne podpostaje. Ventil brez pomožne energije, ki ne potrebuje veliko vzdrževanja. Tipsko testiran po DIN 14597.

Preberi več

Regulator diferenčnega tlaka tip 42-24A in 42-24B

Regulacija diferenčnega tlaka v sistemih daljinskega ogrevanja, v velikih ogrevalnih sistemih kot tudi v industrijskih aplikacijah. Regulator regulira diferenčni tlak na podlagi nastavljene točke. Imajo široko območje nastavitve diferenčnega tlaka. Regulatorji delujejo brez pomožne energije in ne zahtevajo veliko vzdrževanja. Možnost vgradnje ventila na povratek primarja (tip 42-24A) ali na dovod primarja (tip 42-24B). 

Preberi več