Proizvodnja

 
  Varilni roboti z osmimi gredmi natančno in z malo emisije varijo tudi majhne serije z raznolikimi materiali.

 

Naš izdelek prilagodimo vašim potrebam.

Kar so si zamislili strokovnjaki pri razvoju in konstrukciji, se pri proizvodnji uresniči: to so izdelki, ki upoštevajo vse zahteve uporabnikov.

Ena takih zahtev je možnost prilagajanja pri izmerah in v opremi. Samsonova ponudba izdelkov je raznovrstna, saj omogoča npr. pri eni standardni izvedbi ventilov s samo sedmimi različnimi nazivnimi premeri več kot 20.000 posameznih variant.

Fleksibilno prilagajanje kupčevim željam in hitra dobava je naslednja prednost SAMSONOVE tržne ponudbe. Zahvaljujoč skrbni predpripravi dela in logistiki je proizvodni proces celo pri izpadu proizvodnje skrajšan na nekaj tednov.

SAMSON je v proizvodnji kontinuirano uvajal novosti, ki so omogočile znižanje stroškov in varovale okolje, a hkrati tudi povečale proizvodni tempo in zanesljivost izdelkov.

V popolnoma avtomatizirani galvaniki prepeljejo dnevno skozi 4000 kadi z cca. 9000 kosov izdelkov; jedkalni stroj razprši dnevno do 10.000 kg jedkalne snovi. Nastale vodne odplake se v lastnih čistilnih napravah obdelajo tako, da zadostijo strogim ekološkim kriterijem.

Enako visok standard zagotavlja lakirnica s svojim plastilnikom za prah. Tu se uporabljajo praškasti laki na osnovi epoksidnih in poliestrskih smol, ki so brez topil.

Pri izdelavi ventilskega ohišja v SAMSONU so centri za obdelavo sedaj že nekaj običajnega. V celotno izdelavo so vključeni celo veliki ventili do nazivnega premera DN400.
 

Vsi ti postopki in naprave - vse tja do novih varilnih robotov - se vedno bolj opirajo na nenadomestljivo pomoč računalnikov in tako bistveno prispevajo k zagotavljanju visoke kvalitete Samsonovih izdelkov.